A munka gyümölcse…

Csapatunk történetében fontos mérföldkő, hogy az igen erős U-16, és U18-s mezőnyben immáron kettő Centrálos középtávos is döntőt futhat Győr városában.

Bertoldunk….

Hosszú, megfontolt, és alaposan megtervezett edzésmunka eredményének köszönhetően, no és Csernák Levente ( 800m) és Kalász Bertold (1500m) szorgalmának hála, mindketten döntősök, mi több Levente óriási egyéni csúccsal, hiszen 2:19-ről egy év alatt 2:06-ra ereszkedtünk le és idén célban vettük a 2:02-s reálisnak vélt időt. Bertold egy sima futással verekedte be magát 1500-n a döntőbe, ám hozzá fűzném, hogy Berti 3000m-n futott óriási egyéni csúcsot, amit a Vasas pályán abszolvált. Jól látszik tehát, hogy ki mint vet, úgy ar

Levink aranya…

at, és köszönöm Istennek, hogy anno ez a kettő srác nem igazán “kellet,, a nagy kluboknak. Nos úgy gondolom, és hiszem, hogy Berti és Levi is komoly eredményeket fognak felmutatni a hazai és nemzetközi atlétika színterén éveken belül, ám elsőként az itthoni csatáinkat kell megvívni, és okosan, higgadtan nem rommá hajtva lépésről lépésre haladni előre a fiúkkal. Akkor hát…..immáron kettő döntősünk várhatja a győri finale-t! Szívből gratulálok nekik!

Szuper hír! Kettő középtávosunk is döntős a diákolimpián.