Szép fejlődés, szép eredmények a Futapest terep kupán…

Koren Tamás, a Futapest kapitánya Aszódon rendezte meg csodálatos időben a soron következő terep versenyét, ahol bizony sok futó jelent meg a rajtnál, köztük a mi “kis,, alakulatunk. Kezdeném a legfiatalabb futókkal, vagyis Montvai Borival, aki biza kis termete és fiatal kora ellenére szenzációsan ment Aszód dombjain, korcsoportjában 1. helyen ért célba. A nagyobb lányoknál a szép fejlődést mutató, egyre ügyesebb Cseh Krisztina ért el sikert, hiszen ő is 1.helyet szerezte meg.

Sok sok futó indult terepre…

Maradjunk a lányoknál, Kun Taminál, mert biza ő is szép eredménnyel térhetett haza, egy 1. helyezéssel a korcsoportjában. Tami futása még nagyon alap, hiszen az alapozást is nemrégiben kezdtük csak el, ezért is jó ez a futása. A fiatal kölköknél három muskétás nyomatta keményen a verseny pályán. Völgyi Bazsink, egyesületünk szinte még null kilis futója szépen kapaszkodik fel a többiekre és a korcsoportos 4. helyen futott be a célba. Bazsi is hétről hétre gyorsul, erősödik. Bazsink korcsoportjában egy erős mezőnyben futhatott Csernák Levink is, aki felszívta magát és nagy skalpokat gyűjtve a 2. helyet abszolválta. Levi futása is nagyon tetszett, csakúgy, mint mindenkié. Szentendrei csapatunkat egy igazán alázatos, csendes, ámde egyre erősebb fiú képviselte, nevezetesen Tóth Gergőnk. Geri kihozta magából a maximumot és ezt nagyra becsülöm benne, látszott hogy oda tette magát, ezért is szuper a 8. helye, és kalapom emelem előtte.

Gergő kifutotta magából a maximumot…

A titánok közül végére hagytam Kalász Bertit, nos nyomta mint állat, el is fáradt, ám a kemény futás eredménye egy masszív 1.hely. Lássuk a szupersztárokat, a szülői csapatot, akik a legnagyobb arcok, ugyanis a munka, a gyerek nevelés, a háztartás mellett, nem elég hogy edzésekre járnak, de még versenyre is. És hogy futottak eme szép Napos délután? Tóth Krisztina Leányfalu legjobb angol nyelv tanára, nyáron még azt sem tudta, mi a futás, és biza 400m-s pályán egy kör is megterhelő volt számára. Immáron terep versenyeket fut októberben. Most erre mit mondhatnék……..azt, hogy hatalmas figura, csodálatos ember és nő,csakúgy, mint Szűcsné Galánfi Villő, Leányfalu legjobb testnevelő pedagógusa, és nem mellesleg baromi jól úszik, no meg fut. Kriszta a 14. helyet zsebelte be, Villő a 7. pozíciót. Aztán it van nekünk még kettő nagyágyú, Lipcsik Anita vagány laza 2. helye, és Enzsöl Zsuzsink jelzés értékű korcsoportos 2. helye. Zsuzsi jelezte, hogy itt van és számolni kell vele a legjobbaknak. Nos….csodaszép napot tölthettünk Aszódon, Koren Tamást, akit én magamban csak Tomi-boy-nak hívok, nagyon jó versenyt szervezett, ahol futóink sok sok tapasztalattal, élménnyel térhettek haza. Szívből gratulálok minden futónknak, és hajrá CEAC!

Terepeztünk Aszódon