Alapozó edzésnek kiváló….

Az ez évi verseny szezonunkat a veszprémi mezei ligával indítottuk, ahová leginkább egy kemény edzés célzatával utaztunk le. Az alapozó időszak kellős közepén pont kapóra jött egy jó kis mezei, hiszen látjuk hol tartunk, no meg szeretjük a veszprémi pálya vonalait és hangulatát. Négy versenyzővel, nevezetesen Kun Tamarával, Montvai Annával, Kalász Bertivel, és Csernák Levimmel álltunk rajthoz, mindenkivel más és más céllal.

Tami harca a 3. helyért embertelen volt…

A versenyt kiváló időben, jó erős mezőnnyel Kalász Bertold barátom kezdte akinek egyetlen feladat adott ezen és a következő versenyen, mégpedig kipuhatolni ellenfelei gyenge pontjait. Berti mást sem csinált, mint gyakorolt, és legerősebb ellenfelét figyelte, hiszen tudtuk a reális cél ezen versenyen a 2. hely. Jó versenyzéssel, véghajrával Berti a kiváló 2. helyen futott célba. A nagyobb fiúknál Csernák Levim folytatta a liga versenyt, egy még erősebb mezőnyben. Levinek ez volt első éles versenye, így elvárásaim nem voltak felé, ugyanis a következő hónapoknak arról kell szólnia, hogy erősödjön, edződjön a korcsoportjába, és magába szívja az atlétika sava borsát. Egyenletes tempóval a verseny 18. helyén végzett, értékes tapasztalatokkal gazdagodva. Következzenek a nagyok, mégpedig Montvai Anna futónk, csapatunk kakukk tojása, mivel Annával sokkal sokkal rövidebb távokra készülünk, de bizony egy jó kis mezei megedzi az ember testét és lelkét. Anna nagy meglepetésre, egy igazán látványos és küzdelmes versenyzéssel, a számomra káprázatos 6. helyet csípte el, amit okos futásának köszönhet.

Anna a nagy futása előtt a mezőnyben…

Végül a team “legidősebb,, futója, Kun Tamink várta a rajtot. Tamink triatlonista lévén az alapozást elcsúsztatva kezdte meg velünk, hiszen nekik a verseny szezon teljesen másként zajlik, így eme versenyen egyetlen realitás volt, a dobogó, hiszen Tamara nagyon messzi van a jó formától, viszont triatlonistaként hatalmas küzdő. Leginkább Tami volt az a négy futó közül, akinek igencsak jól jött kemény edzésnek eme verseny, amit örömteli sikerrel fejezett be a 3. helyen. Összegezvén a versenyt, nagyon az elején vagyunk, és nagyon elégedett vagyok a srácokkal, hiszen repülős hasonlattal élve, mi még utánégető nélkül repülünk. Szívből gratulálok kedves futóinak, és külön is szeretném megköszönni a szervezők kiváló munkáját. Hajrá CEAC!

Biztató sikerek a mezei ligában