Egyéni arany, csapat arany és ezüst…

Idén tavasszal is részt vettünk kis csipet csapatunkkal a jó hangulatú, és általunk kedvelt 7. kerületi futó napon, ahol Csuta Dorottya egyéniben is indult, no meg persze a három fős lány csapatban is segédkezett. Fiú fronton immáron kettő csapatot indítottunk, egy nagy fiús, és egy “kispasis,, team-et!

Csuta Dorottya győzelem

A versenyt a csapatokkal kezdték a szervezők, így egy jó melegítés után, szemerkélő esőben és évszakhoz képest hűvösben indultak neki a csapatok. A lányoknál hirtelen változást kellett beiktatni, hiszen Kővári Blankánk kiesett, pedig gyorsaság, és forma alapján bizony kellett volna, de szerencsére beugrósként Csuta Johi megmentette a kis Pegazus különitményt. Zempléni Lilla, Csuta Doró, és Csuta Johi triónk egy szép váltó versenyzéssel a kiváló 2. helyet szerezte meg és csupán 3mp-el maradtunk le az aranyról, sajnos csapatunk több futója vagy külföldön versenyzett, vagy egyéb ok miatt nem tudott a váltóban futni, de így sincs miért szégyenkezni valónk, lányaink becsülettel nyomták a tempót, Johinak meg külön köszönöm, hogy egy ilyen pici és fiatal lányként felvette a küzdelmet. A fiú váltókat tekintvén, Hódosy Márk, Simák Gergő, Roudot Gergő nem hagytak kétséget afelől, hogy ki a jobb, és ennek megfelelően kőkeményen nyomták a tempót, és meg is nyerték a váltó versenyt, 1.helyen ért célt a Pegazus team.

Készülődés…

A “kispasis,, alakulatomra nagyon nagyon büszke vagyok, hiszen pár hónapja azt sem tudták, mi az atlétika, mi a futás, és életük első váltó futó versenyén bámulatos eredménnyel a kiváló 7. helyen végzett Csuthy Merse, Barbély Ábel, Barbély Milos! Mindezeken túl szeretném külön kiemelni Juhász Ágota gyermek futónkat, aki eljött megmenteni a csapatot, hiszen Kővári Blanka kiesése miatt s.o.s kellett egy ember, de Johink előbb érkezett, amiről Ágó nem tudott, de egyéniben lefutotta a távot becsülettel, amiért az én szememben ő a nap hőse! Az egyéni 1500m-s utcai versenyt, szép egyenletes versenyzéssel Csuta Dorottya futónk nyerte, amihez szívből gratulálok, csakúgy, mint eme nap összes Pegazusos futójának.

Hajrá Pegazus Atlétika!

VII. kerületi futónap sikerei