IMG_1133 (1024x768)Sok szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt,résztvevőt a 2016. június 21-én, kedden reggel 8:30-kor induló Alkotókörbe, Surányba a Civilek Házába.

Az Alkotókör célja, hogy lehetőséget nyújtson rég elfeledett kézműves tevékenységek újraélesztéséhez, új köntösbe bújtatásához egy kedves közös alkotói légkör megteremtésével. Legyen az hímzés, fonás, agyag-üvegmunka, ékszerkészítés, szerelés, faragás, de kézművességen túl bármilyen művészeti tevékenység, mit az alkotói szellem megtölt. A részvétel ingyenes, mindenki hozza a saját munkához szükséges hozzávalókat és elkezdődik a békés összmunka, akár csendben, akár beszélgetéssel-kinek hogyan alakul a napja.  

Amennyiben a körben való részvétel az alkotás örömének megélésén túlnő, úgy a Pegazus Sport és Művészeti Egyesület keretén belül lehetőség van művészeti tagkört kialakítani, 1000 Ft-os havi tagdíjjal, melyért cserébe kiállításokat, fesztiváli megjelenéseket szervezünk a tagok részére és esetlegesen termékeik értékesítésére (az értékesítési számlázással az egyesület non-profit működését tekintve nem tud hozzájárulni, de erre vannak már szerencsére kidolgozott lehetőségek, amit a egyesületi alkotókör majd közösen megvitat).

Ha valaki csak TANULNI szeretne, úgy az általa kiválasztott tevékenységet végzővel megegyezve, mellé telepedve lehetőség nyílik 1 500Ft/alkalomért tanítást kérni. Ezután a következő alkalmak már a 2 fél megegyezésével folytatódnak vagy további tanítás vagy már térítés nélküli önálló munkával.

Minden egyéb kérdéssel, ötlettel várom a leveleket a medvecsilla.mcs@gmail.com címre.

Szeretettel:

Medve Csilla

 

 

 

ALKOTÓKÖR Surányban