Nagy Emma első aranya…

Szenzációsa sikeredett az aszódi Futapest terep kupánk verseny, ahol Nagy Emma mellett, több futónk is klasszis sikereket ért el a nagy mezőnyben. Lássuk először az eredményeket!

1 mérföld: Nagy Emma 1.hely, Molnár Krisztina 4.hely

3 mérföld: Zsámár Anna 1.hely, Lengyel Lizett 2.hely, Simák Gergő 1.hely, Keczéry Orsika 4.hely,                            Lengyel Laura 6.hely, Lázár Gyurika 9.hely

Nos, mint látható a különféle távok mindegyikén sikeresen dolgoztak a Pegazus atlétái, és gyűjtöttek be dobogós helyezéseket, érmeket, pontokat! Külön szeretném most kiemelni Lengyel Lizettet és Nagy Emmát, akik bizony hatalmasat futottak és hihetetlenül értékes pontgyűjteménnyel gazdagodtak! Lizett így bebiztosította vezető helyét a kupa versenyben, Emma pedig megszerezte első aranyát!

Anna útban a győzelem felé…

Zsámár Anna futónk szerepe a mai versenyben nem volt más, mint taktikai húzás, aminek köszönhetően Lizett még jobban szerepelt és persze Anna behúzta a győzelmet! Simák Gerink óriásit futott, legyőzte önmagát és ellenfeleit is! Krisztike súlylökőként érte el a csodálatos 4. helyet, megmutatván, hogy nem csak lökni tud jól, de a futás sem áll távol tőle! Végére hagytam a hosszú mérföldek királyait és, akik közül kiemelném teljesítményével Molnár Zsoltit, hiszen ebben a hatalmas mezőnyben a csodás 6. helyet szerezte meg, de nem kisebb tettet vitt véghez Lázár Gyurink és Lengyel Árpi és a Pegazus szenior királynője Csikós Zsuzsink, aki szintén súlylökőként nyomta le adott távját! Szívből gratulálok Nektek kicsik és nagyok!

 

 

Aszódi terep érmek és sikerek!