Kiváló szereplés a terep kupán…

Csapatunk március 15.-n sem tétlenkedett, hiszen minden lehetőséget megragadunk a tapasztalatok, a rutin szerzésre, főként jó ez, ha párosul hozzá érem, és fontos kupa pontok!Ezek a versenyek, mint a Futapest vácrátóti etapja, kiváló alkalom ahhoz, hogy futóink teszteljenek egy nem élet-halál harc versenyen, hiszen itt megbocsájthatóak a botlások a hibák, és inkább itt jöjjenek ki, mint pl: a mezei bajnokságon! Mindezek mellett néhány futónk itt debütált először, de voltak köztünk olyanok is, akik rutinos hobbi futók lévén, pontokat csíptek el! Szóval volt itt minden, no meg Csuta Dorka futott egy frissítő versenyt, ahol megmutatkozott az, ami edzéseken is látszott, mégpedig, hogy eszméletlen erőben van, és ha bele gondolok, hogy nem a mezei bajnokságra időzítem a csúcs formát, nos ennek tükrében nagy izgalommal várjuk a nyár meglepetését!

Kici, de elősz capat!

De nem lőném le a poént előre! Lássuk, mi történt a vácrátóti mezőn, terepen! A kicsiknél sikeresen debütált a legkisebbik Csuta lány, aki nevezetesen Csuta Johanna, a mi Johink, aki nemrégiben még Dorka nővére “B,, közép szurkolója volt, de felcsapott futónak! Annyira jól sikerült a bemutatkozás, hogy meg is nyerte a versenyt, és még az idősebb futókat is nagyon lehagyta, pedig csak 2008-s a mi Johink! Johi 1.helyen ért célba, csodálatos technikás futással! Őt követte a fiúknál Lázár Gyurika, aki a futást immáron egy kiegészítő sportnak használja, hiszen az amerikai sportok szerelmese lett, és a futás kiváló kondit ad neki! Ezért is fut mindig, és a versenyen is a tisztességes 7. helyet szerezte meg! Az 5km-s távon futottak még bizony páran közülünk! A nagyobbaknál Lengyel Lizett hozta be magát a 17 pontot érő 3.helyre, így stabilan vezeti a Futapest terep kupát! A korcsoportos győzelmet, és az abszolút győzelmet egy könnyed futással, Csuta Dorottya nyerte, akivel a mezei bajnokság előtt kicsit úgymond frissíteni jöttünk, csiszolni, amit még lehet, de örömmel írom, hogy Dorka harcra készen áll! Lazán kocogott 4 percen belüli km tempót, és látszott a tartásán is, ami edzéseken is, hogy piszok erő van benne. Dorottya az 1.helyen ért célba! Nézzük a még nagyobb futókat, nevezetesen kezdeném Lengyel Laurával, a szorgalmas pont szerzővel,a morzsa csipegetővel! Lalunk nem csak 17 pontos morzsát szedett fel, de befutotta magát a 3.helyre! Nagy játékos a mi Lalunk!

Csuta Johanna útban a győzelem felé!

Végül lássuk csak a nagy fiúkat! Csapatunkban új futói közül a nem éppen neki való távon gyakorolhatott Lengyel Gábor! Nem titok, ha azt mondom, hogy Gábor világa a 800m lesz, ám mégis kell más inger, aminek okán Gabesz egy jó futásnak köszönhetően a 3.lett! A gyorsasága hihetetlen, ám a hosszútávú állóképességén még dolgoznunk kell! Szintén nagyot futott Roudot Gergő, aki egy erős, tapasztalt mezőnybe csöppen, de nagyon szépen debütált a 4. helyével! Simák Gergőnk most nagyon fáradtan futott, ami érthető is a bajnokság után, de így is a csodálatos 2.helyre érkezett be! Szeretnék külön Gratuláni kettő szenior Pegazusos futónknak, Lengyel Árpinak, és Tarnay Károlynak! Kemény legények ők a gáton! Szívből gratulálok minden futónknak! 

 

Csuta Johanna bámulatos futása!