Gyakorlás, rutin, gyakorlás, tapasztalat….

Idei utolsó “éles,, versenyünk a szombathelyi mezei liga volt, ahol Berti, Anna, és Tami képviselte a kék-sárga csapat zászlót. Sokat gondolkoztam leutazzunk e, vagy sem, mert Bertiben a verseny előtti napokban berzenkedett valami, és vártam mi lesz vele, valamint Tami nemrég kezdte meg alapozását, hiszen triatlonistaként neki kitolódott a pihenő idő. Anna volt az egyedüli, akivel úgymond tiszta lappal indulhattunk volna a versenynek, és persze indultunk is, hiszen a mezei kiváló tréning még a 800-s futóknak is. Berti végül rendbe jött, ám a versenyen jól láttam nem pörög annyira és a futama után is mondta, nem volt meg még egy két sebességi fokozat, ezt ő is érezte.

Berti keményen odatette magát…

Tami futásában jól látszott a javulás, pedig mint írtam az alapozást nemrég kezdtük el, mégis a futásán tökéletesen látszott a fejlődés. Anna pedig nagyon stabilan ott van a mezőny elején immáron folyamatosan kapaszkodik fel versenyről versenyre, ami bizony jól fog jönni a pálya 800-on is. Bertinél azért jó volt látni, hogy így fél gőzzel is kezdett feljönni az utolsó körben ellenfelére, így egy tiszta felkészüléssel nyáron nem fog problémát jelenteni egy komoly idő és eredmény futása, de akár fedetten is elsülhet a lába. Anna, mint írtam nagyon okosan stabilan versenyez mostanában és ő volt az egyedüli a csapatban aki nyár óta folyamatosan egyenletesen javít a futásain, így én nagyon bizakodó vagyok vele kapcsolatosan, persze rengeteg még a munka.

Anna már egyedül tempózik…

Tamink most már jobban tudta magát tartani, technikája is jobb volt….. hiszen tesszük bele az edzés munkát, a rutint, amely munka eredménye szépen látszott is a futásán. Bertink a 2. helyen, Anna immáron a kiváló 4. helyen, míg Tamink szintén a csodálatos és értékes 4. helyen futott be. Összegezvén elmondhatom, hogy megérte lemenni, hiszen újabb verseny tapasztalatot szereztek futóink, látszott hogy Berti fél gőzzel is mire képes, és a lányok javulása, fejlődése szépen kirajzolódott a versenyen. Elégedett és büszke vagyok a srácokra, odatették magukat becsülettel. A verseny pálya nyomvonala kiváló volt, az időjárás igazi jó kis ködös, nyálkás téli volt, amilyennek egy mezeinek lennie kell. Szívből gratulálok a versenyzőimnek, és………… hajrá CEAC!

Javuló forma, stabil versenyzés a szombathelyi mezei ligán.