3 arany, 2 ezüst, szép helyezések…

Csapatunk előszeretettel jár terep, és hegyi versenyekre, aminek biza több oka is van, ám erre most nem térnék ki, arra viszont igen, hogy a mogyoródi etapon, milyen klassz eredmények születtek.

Zsu és Bori tempóznak az erdőben…

Vacak egy idő volt, hideg és szeles, amolyan csontig hatoló sunyi téma. No de lássuk is, ki hogy teljesített Koren Tamás dimbes-dombos versenyén!? A kicsikénél Montvai Bori és Lazin Márkó varázsoltak egy szépen, hiszen Bori 5., Márkó a 6. helyen futott be a célba. Ezek a helyezések azért is értékesek, mert mindketten korcsoportot ugrottak, így 3-4 évvel idősebbekkel is futnak. Egyik nagy hősünk, Völgyi Ádám, aki fejébe vette, hogy lefogy, és immáron 15 kg-t dobott le, nos Ádám kőkeményen harcol nemcsak a kilókkal, de a dombokkal és a kilikkel. Ádám ezen a versenyen a káprázatos 7. helyet csípte meg, és le a kalappal Ádám előtt. Lássuk a szenior team-t, vagyis Enzsöl Zsuzsinkat, és a szenior atlétikában immáron méltán neves Simák Gergőt.

Lazin Márkónk a célban…

Mindketten oda tették magukat……..Zsu a dobogó 1. fokára állhatott fel, Gergő pedig a 2. helyre. Nagyon szépen versenyeztek, mint mindenki a csapatból, ám a végére hagytam az olvasóknak a három titánt. Cseh Krisztina bámulatosan szép és fokozatos fejlődésen megy keresztül, be is ért a célba…….az első helyen. Kalász Bertink be is ért a célba, a korcsoportos és abszolút első helyen. Völgyi Bazsink pedig Berti után a 2. helyet abszolválta. Az egész team előtt le a kalappal, megyünk előre szépen okosan. Szívből gratulálok mindenkinek!

Mogyoródi terep kupa sikereink