Doha-3000m-Lengyel Gábor-győzelem….

Lengyel Gábor, 3000m: 1.hely

Magyar győzelem, Pegazusos futó győzelmével zárult a Dohában megrendezett Qatar Running Series versenysorozat első állomása, ahol egy magos, és derék magyar legény nyert, mégpedig a mi Lengyel Gáborunk, aki bitangul kifutotta magát, de az eredmény nem maradt el, hiszen egy masszív változatos nemzetközi mezőnyben érte el ezt a csodálatos győzelmet!

Dohában versenyezni nagy élmény!

A verseny nagy melegben, és nagyon magas páratartalommal fűszerezve, este került megrendezésre, 36 fokban, és 80%-s páratartalom mellett, ami ugye nagyon kemény diónak ígérkezett minden futónak a mezőnyben! Gáborunk jó állapotban, felspanolva várta a rajtot, ahol igazi Pegazusos mentalitással vágott neki a távnak, vagyis nem kímélte magát, úgy volt vele, vagy győz, vagy meghal, de nem játszani jött! Gábor aztán egy merész, és bátor tempót vett fel, minek köszönhetően leszakította amerikai, és qatari ellenfeleit, a francia és az angol team, már az elején nem bírta a magyar fiú tempóját. Végül ebben a meleg, ámde csodálatos városban egy “pesti,, srác, egy igaz magyar szívű fiú nyerte a junior 3000m-t, aminek hírére mindannyian büszkén, és hihetetlen örömmel gondoltunk!

Megvan az az arany!!!

A mi Gabónk, szeretett Gabónk hatalmas győzelmet aratott, és talán érdemes megemlíteni, hogy Qatar atlétika szövetség elnöke, szárnyai alá szeretné venni Gábort, így telefonon, és személyesen is megkeresték Gábort! Mi erre nagyon büszkék vagyunk, és kívánom, kívánjuk, hogy Gábor minden álma teljesüljön a hazai fedett pályás 800m-n, ahol egy meredek és kemény futással szeretné megmutatni magát! Természetesen szeretnénk megköszönni Gábor támogatását anyukájának, és apukájának, akik mindenben Gábort segítik, és ennek köszönhetően ez a derék srác, kiváló tanulmányi, és sport teljesítményeket produkál! Így ez a siker Erzsikének, és Zsoltinak is nagyban köszönhető.  Szívből gratulálunk Neked, kedves Gabónk, és januárban, Csuta Dorottya lesz a következő, aki Dohában rajthoz áll! Pici egyesület, Pegazus Atlétika, play hard! 

 

Qatar Running Series, 3000m winner………Gábor Lengyel from Hungary!