Zebegényi érmek, sikerek, hegyek…

Eredmények 4km hegyi etap:

Csuta Johi 1.hely, Csuta Dorka 1.hely, Simák Gergő 1.hely, O’Shea Colin 3.hely, O’Shea Sophie 7.hely, Várszegi Adél 5.hely, Lengyel Laura 5.hely

Nincs megállás, a Pegazusos futók gyakorolnak, és csiszolják futó tudásukat, minek okán elutaztunk páran a csapatból Zebegény község szépséges világába, ahol a Futpaest és Koren Tamás várt minket futókat, egy jó kis masszív hegyi etappal, ahová bizony a hazai futásból is érkeznek arcok, hiszen ez a Multinavigátor kupa egyik fontos állomása is volt egyben, így komoly mezőny jött össze.

Csuta Johi száguld le a hegyről!

Ebben a mezőnyben ért el magabiztos sima győzelmet Csuta Dorka, aki még a kötelező pihenős időszakát tölti, így természetes, hogy nincs kicsattanó formába, de egy kis terepezés, hegyi ugra-bugra sosem árt, főként a pszichének! Dorkát követte a mezőnyben Simák Gergő, aki kissé fáradtan futva, de behozta magát a korcsoportos aranyat érő első helyre, amiért jár is neki az elismerés! Megjelent a láthatáron a a káprázatos tempót futó, Csuta Johink is, aki felnőtteket megszégyenítő tempóban száguldott fel, majd le a hegyről. Erre mondják, hogy nem esik messzi az alma a fájától, és persze Johink befutott az első helyen! O’Shea Colin nem is oly rég kezdett el a csapatnál edzeni, és immáron stabilan szállítja az érmeket, és az értékes kupa pontokat! Colin egy bátor és erős futással lett 3. ebben a sűrű mezőnyben. Nagyon szép fejlődést mutat testvére Sophie, aki kapaszkodik fel a létrán a többiekhez, ám ő talán a mezőny egyik legkisebb futója, így bizony gyönyörű eredményeket ér el ez a csöppnyi kislány! A testvérpár sikereit követvén, anyukájuk is elkezdett részese lenni a száguldó cirkusznak, aminek mi nagyon örülünk, hiszen szenior közösségünk is bővült egy kiváló, és lelkes futóval. Várszegi Adél a csodálatos 5. helyet szerezte meg magának, és a csapatnak!

O’Shea család 🙂

Lengyel Laura stabil futója a Futapest terep-hegyi kupa sorozatának, és magabiztosan tartja az első helyét az összetett versenyben, és most is fontos pontokat kapott a megszerzett 5. helyért, ami azért is nagyon értékes, mert hobbi futóként egy erős, több hazai bajnokot, és döntős futót felvonultató mezőnyben érte el ezt az eredményt! Lengyel Árpád szenior versenyzőnk a hosszú távon nevezett, és futott, akinek eredményéről még nincs infónk a cikk írásakor, de miként ismerem Árpit, kitartását, szívósságát, bizton írhatom, hogy odatette magát a versenyen! A versenyen nagyon jó hangulat uralkodott, a lángos pompás volt, a tea az csapnivaló, de nagyon jól éreztük magunkat ezen a “gyakorló,, versenyen, amelynek főként az volt a célja, hogy futóink rutinja, tapasztalatai bővüljenek, csiszolódjanak! Szívből gratulálok minden futónak!

Remekeltek hegyi futóink!