Staicu Simona, Csuta Dorottya is megtisztelt minket…

Dobogós gyermek eredmények 500m:

Csuta Juhi, 1.hely

Simák Bence, 1.hely

Bója Roberta, 3.hely

Junior, felnőtt eredmények, 3 km:

Csuta Dorottya, 1.hely

Simák Gergő, 1.hely

Rényi-Vámos Bendegúz, 3.hely

2018. augusztus 20.-n rendezte meg Pócsmegyer község önkormányzata, a tradicionális ünnepi futóverseny, ahol a Pegazus Atlétika is jelen volt, mint társ szervező, segítő, és persze atlétáink is aktívak voltak a futáson, hisz többen rajthoz álltak!

Staicu Simona a legenda, Pócsmegyeren!

Ezen a kicsi, ám szerethető, és díjak tekintetében is bámulatos versenyen, tiszteletét tette Staicu Simona, többszörös magyar bajnok hosszútáv futó, és az Athéni olimpia maratonistája, valamint Csuta Dorottya, szintén többszörös magyar bajnok középtáv futó, válogatott atléta, valamint Simák Gergő szenior magyar bajnok, szenior válogatott futónk, de bizony még lehetne sorolni a listát, amink köszönhetően a surányi rajtnál, egy igen csak erős mezőny gyűlt össze, valamint a résztvevők számát tekintve is rekord született! A versenyzőknek nevezési díjat nem kellett fizetni, viszont a célban minden futót várt csoki, és ásványvíz, oklevél, míg a dobogósokat oklevéllel, éremmel, serleggel jutalmaztuk! A rajnál egész szép nép sereglet gyűlt össze, és bizony izgalmas volt látni a rajtvonalat, ahol több klubból is érkeztek versenyzők, de persze ugyanannyira izgalmas élményt jelentett a sok öröm futó is! A táv éppen 3 km volt, ami egy gyors élményt jelentett a futóknak, és bizony a pálya nyomvonala is gyorsnak mondható, így pillanatok múlva, már a befutókat láthatták a szurkolók a Pócsmegyeri oldalon!

Kicsi verseny, de csodálatos díjak! Érem, oklevél, serleg, csoki, és ásványvíz!

Csapatunk futói jól szerepeltek, hiszen több dobogós hely, és győzelem is született! Az abszolút női, és a korcsoportját is megnyerő futó, Csuta Dorottya volt, míg a felnőtt mezőny férfi győztes futója, Simák Gergő, szintén Pegazusos Atléta! Staicu Simona megnyerte korcsoportját, és két lánya is éremmel térhetett haza! A kis Pegazusos futók között a gyermek rövid távon 500m-n nyerte az abszolút versenyt, Csuta Johanna, míg a fiúknál győzött Simák Bence! A nagyobbaknál szép futással ért be a bronzot érő helyen, Tomcsányi Bogink, és Rényi-Vámos Bendegúz is bronzzal térhetett haza, Bója Roberta is! Szenzációsan futott Rényi-Vámos Patrícia, Dr. Keczéry Atink, a Lázár Gyurik, és sokan mások, barátok, szimpatizánsok! Lengyel Lizettünk is kitett magáért ebben az erős mezőnyben,  aki terep, hegyi futóként is bizonyította, hogy a síkon is lehet nagyot alkotni!  Ez a verseny újra bizonyította, hogy örömet, élményt, és közösséget tud teremteni, és méltó emléket állít nemzeti ünnepünknek, valamint jó látni, hogy évről évre többen keresik fel “kis,, versenyünket, hiszen ritkaság számban megy idehaza, hogy futók nevezési díj nélkül is élményt, és szép díjakat kaphatnak, amit jelen esetben az össze futó nevében köszönünk szépen Pócsmegyer önkormányzatának, a szervezőknek! Szívből gratulálok minden Pegazusos futónak, és persze az össze versenyen részt vett futónak! Jövőre találkozunk, no és persze novemberben a Pegazus cross futáson Pócsmegyeren! 

Sztárok a Pócsmegyer-Surány futóversenyünkön!