Alhussain Heidi első aranya…

Igazi kora tavaszi idő köszöntött minket a Futapest terep kupa sorozat, vácrátóti állomásán. Szép számú futó közösség várta a rajtot a “rövid,, illetve a hosszú távokon is. A Centrál Atlétika minden futója az 5km-s távon állt rajthoz, köztük sok olyan fiatal és kezdő is, akinek eme verseny volt az első kihívásuk. Természetesen elsődleges célom az volt, hogy megszeressék, a verseny sport, a terep futás világát, és a benne élő-futó embereket.

Heidi és Panna…

A kicsiknél gyönyörű szép futást láthattam Török Vincétől, és Marx Amelie-től, akik mindketten az elsődleges kis célunkat teljesítették, rajthoz álltak, és sikeresen gond nélkül célba értek. A nagyobbaknál már gyorsabb tempót láthattunk, és bizony itt is varázsoltak az első bálózók, hisz Szalay Panna a sok pontot érő 5. helyen, míg testvére Simon a kiváló 7. helyet abszolválta. Egyik ügyes, és rutinsabb futónk O’Shea Sophie, taktikusan osztotta be erejét , jól futván a 3. helyet és sok-sok pontot hozott a konyhára. Eddig azt mondhatom, hogy futóink nagyon szép munkát végeztek.

The team…

No de lássuk a nagyokat, miként küzdötték le a terep nehézségeit. Alhussain Heidi élete első versenyén, pár hónapos futó múlttal a háta mögött nem csak teljesítette a versenytávot, de megszerezte élete első győzelmét, aminek okán nagyon boldogok voltunk. Simák Gergő szenior kiválóságunk egy okos futással, bokájára vigyázván értékes 2. helyet húzta be. Kettő fantasztikus szülő is képviselte csapatunkat, akik biza mindketten becsülettel oda tették magukat, nos Szalay Kinga, és O’Shea Adél gyönyörű, példaértékű munkát végeztek a versenyen! Gyönyörű szép nap volt ez a mai, mindenki elérte amiért jött, és szívből gratulálok összes kis-nagy futómnak.

Tavaszi terep-cross sikereink Vácrátóton, Heidi Alhussain győzelme.