Budakalászon versenyeztek harcosaink…

A Futapest terep kupa idei, budakalászi etepjához érkeztünk, ahol szép számú Pegazusos futó érkezett több korosztályból, lányok fiúk egyaránt. Voltak köztünk olyanok, akik elsőbálózók, és olyanok is aki rutinos tapasztalt rókaként érkeztek a versenyre.

Jókedvben, Kriszti, Zsu, és Ju

Csapatunk nagyon nagy sikerrel fejezte be a versenyt, hiszen rengeteg érem, pont, és helyezések tarkították a palettánkat. Csodálatos időnk volt, meglepően sok futóval, így adott volt egy kemény kiélezett terep verseny, amiől futóink becsülettel kivették részüket. A kicsiknél szédületes futással O’Shea Sophie félelmetes energiával nyomta le a versenyt, ennek köszönhetően 1. helyen végzett és vezeti ezzel az éves kupa sorozatot. Mögötte nem sokkal újabb Pegazusos futó érkezett, a még csak pár hónapja velünk edző Nagy Petránk. Petra, aki egyre erősebb és gyorsabb, így már a legjobbak között látható, itt is 3. helyet vágta zsebre. A kicsit nagyobbaknál a félelmetes képességű Csuta Johi robogott be az 1.helyen.

több száz futó várta a rajtot

A srácoknál egyre javuló formát mutató O’Shea Colin stabilan tartotta 3.helyét, amit a célig meg is őrzött, értékes pontokat szerezvén ezzel. Csuthy Mersénk is bámulatos fejlődést produkál, hiszen pár hónapja még inkább a 20. helyekhez volt közel, ám a szorgalmas edzés munka eredménye jól látszik Memén. Most már a kiváló 7. helyet abszolválta egy igen csak erős mezőnyben, csakúgy mint Ormándlaki Aisánk, aki heti kettő edzésből villantott egy 7.helyet. Ebben a korcsoportban a terep egyik nagy meglepetése lesz hamarosan a csodálatosan futó, még képességeit nem kihasználó Cseh Krisztina, akivel most a nagyon értékes 4. helyet sikerült elhozni. Első terep teszteket brutálisan jól teljesítette Csernák Levink, akinek nevét érdemes most lejegyezni, mert lesz itt még nemulass én ezt látom Levin. Orbán Kristóf is beugrott a közepibe, és hihetetlenül szépen, tisztességesen futotta le a versenyt, amihez csak gratulálni tudok neki.

Aisánk egyre jobb, egyre merészebb

Budapesti csapatunkból még kettő derék legény érkezett, nevezetesen Kövér Milán, és Andrásik Olivér. Milónk és Olink nagyon stabilan, Pegazusos futóhoz méltó mód csapatták fent a hegyen, és azt hiszem mindent megtettek a sikerért, nagyon szépen futottak. Jöhetnek a nagyobbak? Simák Gergő idei első terep kupa versenyén óvatosabban kezdett, ám ragyogó eredménnyel, 2.helyen zárta a csatát. Hódosy Márk rég nem versenyzett, így neki felüdülés volt, és újra igazi siker a 3. helye, becsületesen harcolt. Török Sanyink Angliából utazott ide, hogy a szenior ob előtt teszteljen, ami jól is sikerül 5.helyével. Nagy Kingánk nagyon nagy volt, és egy nagy 1.helyet futott, míg a kiváló formát mutató Enzsöl Zsuzsink 2. lette eme versenyen.

Sophie egy igazi harcos

Végére hagytam két igazán nagy eredményt, Sommer Julcsit és Ormándlaki Esztert, akik szorgalmas munkával immáron stabilan első 10-ben vannak. Julcsink 7. helyen, Eszterünk a 6. helyen futott be a célba, ami elismerendő eredmény. Hosszú távon régi titánunk, régi futónk nyomta le a távot, Lázár Gyurink nehéz terepen, nagyon kemény mezőnyben futhatott át a célba a 13. helyen korcsoportjában. A verseny végén jó volt látni a csillógó szemű futóimat, akikre nincs is szó mennyire büszke vagyok. Egytől egyig maximálisan jó munkát végzett, nem érheti szó a ház elejét. Szívből gratulálok nektek ehhez a sikeres versenyhez.

Terep kupa győzelmek, érmek, pontok.