Maximális elismerésem minden futómnak…

Álómszerűen végződött az idei Pilis Vertikál hegyi verseny, ahol egyesületünk minden atlétája professzionális eredménnyel zárt, amiért én nagyon büszke vagyuk rájuk.

Lássuk csak a száraz tényeket! Csuta Dorottya egészen hihetetlen eredménnyel zárt, vagyis butaságokat beszélek, hiszen tudtuk, hogy benne van a pakliban, szóval egy kiváló és neves atléta, Merényi Tímea hegyi futó válogatott hölgy csúcsát döntötte meg Dorkánk, ráadásul felnőtt csúcsot adta át a múltnak és ennek fényében nagyon csak érem lebeg a szemünk előtt, ha a hegyi világbajnokságra gondolunk.

Adél rajt…

Dorka még mindig formán kívüli állapotban hozza ezeket a remek eredményeket, hiszen a COD19 vírus miatt nem igazán tervezhető a forma, de a jó állaptot megtartása az kötelező. Csodálatos 34:14-s idővel az 1. helyen ért célba. Következzék néhány “kakukktojás,, majd a végén elmondom miért azok. Csiszár Vivien kiváló hegyi futója hazánknak, stabil versenyzőként állt a rajthoz, és Vivi ezen a számára új pályán egy eszméletlenül jó és erős 37:35-s idővel szerezte meg a női abszolút 2.helyet, ami szintén egy nagyon káprázatos idő ezen a brutál nehéz pályán. Az abszolút mezőny 4. helyén érkeztett be kettő nagy reménysége a hegyi futás világának, nevezetesen Varga Bori, és Farkas Lilla.

Lilla, Bori “”Nutella,, és Vivink

Ők ketten hajszálra pontos idővel szakították át a célvonalat, ennek okán az értékes 4. pozíciót foglalhatták el. Lilla és Bori is kihozta magából a maxot szintén jó idővel, 41:38-l és ha azt nézzük, hogy ezen a pályán kocogni is nehéz, akkor bizony ezek nagyon erős idők hiszen a “lassab,, futók bőven egy órán kívül érkeztek, ami szintén nagyon becsülendő. A Pegaus kötelékébe még nyomatta néhány futónk, ott található a listán egy nagyon ügyes, igazi reménységünk, Csuta Johanna. Johink egyenletes szép energikus futást produkálva ért célt, a 2.helyen korocsoportjában, aminek köszönhetően újabb éremmel gazdagodhattunk. Johi elmondása szerint ez a pálya most nem feküdt neki annyira, ami benne van a pakliban, ám ez mit sem von le eredménye nagyságából, és kiváló futásából.

Múlt és a jövő, én és Collin…

Fiú fronton egy nagyon kemény pasas képviselt minket, egy olyan srác, aki hónapról hónapra félelmetes tempóban fejlődik, ezt tisztán látni verseny eredményein. Nem akarom magasztalni, de felnőttként hazánk meghatározó kőkemény futója lesz, és most emlékezzen mindenki szavaimra majd egyszer pár év múlva. O’…..Shea…….Colin! Ez a srác mindenre képes, és ezen a versenyen olyat szakított, hogy lassan veszélyes lesz Dorka eredményeire is, hozzá teszem vann köztük pár éve, de emberünk agyi, lelki ereje ritkaság a mai atlétikánkban. Colin bődületes 36:33-s idővel szerezte meg az 1. helyet, amire már rég rászolgált.

Felhőtlen boldogság, fiatalság…

Végére hagytam azt a csodálatos Nőt, aki eme Colin fiút világra hozta. Várszegi Adél igazi szív lélek anyuka, és szív lélek futó, ennek okán keményen oda is tette magát, és lenyomta becsülettel hazánk egyik legnehezebb versenyét a Pilis Vertikált. A családi team versenyét míg el nem felejtem…….a Csuta Johi, Csuta Dorka duó nyerte nagy fölénnyel. Mit is lehetne erre mondani!? Csodálatos időnk volt, sütött a Nap, fújt némi szél, ami csípőssé varázsolta a kora tavaszi időt, de jó volt látni a sok mosolygós futót, és a Pegazus összetartó harci szellemét. Adél, Johi, Dorka, Lilla, Bogi, Vivi, és Collin……egytől egyig csodálatos emberek, versenyzők vagytok és vár rátok egy szebb, sikeresebb világ. Szívből gratulálok nektek, maxi elismerésem felétek!

Pályacsúcs, győzelmek, eszméletlen eredmények…..Pilis Vertikál