Kiváló napot zártak futóink, rengeteg érem…

Ebben az évben is újra ellátogattunk a Futapest terep verseny következő állomására Szigetmonostorra, ahol szép számú Pegazusos futó jelent meg, és versenyzett sikeresen! Voltak akik itt mutatkoztak be először, és voltak akiknek egy erős, úgymond gyakorló versenye volt ez a mostani, ám elmondhatom, hogy minden futónk kiváló munkát végzett!

Brigi, és Merse az élen…

A terep, a táj, és az idő is kiváló volt, ám a hosszú távon futóknak kemény dió volt a homokos dűnés, terep adottságú útvonal. No de lássuk a száraz tényeket! Rövidebbik távon 2km-n rajtolt el Hoyt Brigink, aki élete első versenyén, azonnal be is kezdett egy csodálatos eredménnyel, mégpedig egy 2. helyet megszerezvén. Brigi szeptemberben kezdett nálunk futni, és az edzésen elvégzett munkája, most egy klassz ezüstöt hozott. Csuthy Mersénk pedig megszerezte élete első győzelmét, és bizony ez az 1. hely már nagyon érett Mersének, hiszen sokat dolgozott érte! A 2km-s abszolút kategória versenyt magabiztos, gyors futással Montvai Annánk nyerte meg, aki elhatározta, hogy egy erős kezdéssel dönti el a versenyt ennek köszönhetően 1.helyen futott át a célvonalon!

Enzsöl Zsuzsi az ezüst felé…

A nagyobbik távon is igazi nagyágyúk álltak a starthoz, hiszen egy kegyetlen gyors srác is ott toporzékolt, és a rajtot követően elszáguldott, és futott be 1.helyen,…. nos ő a mi Kalász Bertink, aki az abszolút versenyben is a 2. tudott lenni. Természetesen a rajtnál ott állt Bertold női típusa is, Csuta Johink személyében. Johi bátran futva, kőkemény hajrát mutatott be ezen a nehéz laza terepen, így bámulatos 1. helyen döngette végig……. és nyerte meg a futását. Ezen a távon egy szintén kiváló futónk, Cseh Krisztina ért el jó eredményt, aminek bizony nagyon örültem, hiszen egy egészen erős mezőnyben futott be az 5. helyen Krisztink, amit nagyra értékeltem, és bizony hamarosan a dobogósoknak is számolni kell vele! Lengyel Lizink hozta amit kellett, vagyis pontokat jött vadászni, és az értékes 7. helyet abszolválta magának.

Julcsi a hős, és Gyuri is…

Szenior futóink sem voltak tétlenek, hiszen bámulatos eredménnyel zárt, Enzsöl Zsuzsi, mégpedig a hihetetlen 2. helyen futott be! Keczéry Atink odatette magát rendesen, keményen fuva a kiváló 8. helyen operált! Lengyel Laura és Barbély Ábelnek viszont nagyon is fontos volt ez a mai verseny, hiszen ők küzdenek az éves kupaversenyben a dobogóért, amiben Laura vezet, Ábink pedig a második. Ezen a versenyen értékes eredménnyel zártak, Laura 3. helyen, Ábi a 2. helyen sprintelt a célba. A 14km-s táv igazi brutál futást hozott, ahol Csuta Dorottya a női abszolútat is megnyerte, ám kőkeményen támadta a felnőtt férfi mezőnyt ezen a nehéz terepen, nagy melegben, és biza ki is futotta magát rendesen.

Dorka nagyon erőset futott…

Óriási idővel, szívós futással az 1. helyen futott célba. A szeniorok itt is villantottak, hiszen Sommer Julcsink, és Lázár Gyurink alkottak valami hihetetlent. Julcsinak ez volt élete első hosszú távú versenye, akit hősiesen Gyurink segített, így Julcsi egy gyönyörű kemény munkával szerezhette meg a fergeteges 7. helyet! Nos kérem, futóink újra bizonyították, hogy nem pudingból vannak, és szinte minden hétvégén versenyeznek, gyakorolnak! Én csupán gratulálni tudok nekik, és fejet hajtani előttük!

Terep kupa sikereink Szigetmonostoron!