Szépe eredmények, mindkettő távon…

Csuta Johi: 1.hely

Szász Janka: 3.hely

Csuta Dorottya: 1.hely

Lengyel Gábor: 2.hely

Ádám Lili: 4.hely

Ezen a hétvégén futóink, négy különböző helyen futottak, szerte az országban, és azon kívül is! Voltak akik, Salgótarján hegyein, voltak akik Ultra Balaton 221km-vel harcoltak, volt aki Bulgáriában repesztett 100m-n, és esetünkben, kis csapattal a tárnoki tó futáson versenyeztünk, nagyon szép sikerrel!

Elvonultunk kicsit melegíteni.. Lili, Janka, Johi, és Doró

Szép idő, és annál jobb szervezés fogadott minden futni vágyó kicsit és nagyot, így most írásban is szeretném megdicsérni a szervezőket, rendezőket, mert minőségben, vendégszeretetben, és verseny rendezés tekintetében is csillagos 5-s osztályzatot tudok adni a tárnoki csapatnak! A versenyt a kicsik kezdték, mégpedig 2,7km-s távon, ahol egy újabb Csuta lány jelent meg az atlétika világában, és barátnője Szász Janka! A két kisebb, Johin és Jankán kívül ezen a távon egy nagyobb lányunk is futott, aki nem más, mit a csodálatosan fejlődő Ádám Lili! Nagyoknál a hosszabbik távon versenyzett, Csuta Dorka, aki eszméletlen formában futott, és Lengyel Gábor, akinek csakúgy, mint Dorónak, egy edző mérkőzés volt a mai!

Dorka és Gábor rajtja

Lássuk a kicsiket! Johink eszement egy futást produkált, hiszen terepen olyan km tempót futott, amivel a felnőtt női mezőnyt is sikerült lefutnia, és majdnem a fiúkat is, leszámítva egy kettő nagy srácot! A rajt pillanatától kezdve, harcias, és tudatos versenyzést mutatott, nem is tudom kire tudnám hasonlítani………van valami jó futó a magyar atlétikában, valami 13 éves lány, aki baromi jól fut…….mi is a neve? Na mindegy is, de rá hasonlít nagyon! Johi barátnője, Szász Janka is beletett apait, anyait, és Pusztazámornak szerzett egy bronz érmet, amivel a lányok egy aranyat és egy bronzot vihettek haza a falunak és persze maguknak! A nagyobbak kategóriájában futott Ádám Lilink, aki sprinter lévén, beállt a hosszú agarak táborába, hogy edződjön teste, lelke!

Minden távon, rengeteg futó állt rajthoz.

Nagyra becsülöm Lilit, mert fogta magát, és pihenés helyett ő a meleg napot választotta, és a futást! Lili egy nagyon szép, egyenletes futással szerezte meg a 4.helyet, amivel bőven erőn felül teljesített! A hosszabbik távon, 6,5km-n, Csuta Dorónk, és Lengyel Gabónk tolt egy keményet! Dorka futása maga volt a csoda, és most nem túlzok, mert az abszolút férfi mezőny mögött pár méterre futott eszméletlen tempót, mindezt totálisan lazán, könnyen, míg a fiúk élet halál harcot vívtak! Gábor, és egy Fradista atléta gyerek kőkeményen viaskodtak az első helyért, Doró pedig mögöttük szemlélte a bulit! Gábor viszont sprinter, 400-800-ra készülünk, így hihetetlen amit művelt, és ahogy futott, hiszen tőle távol áll a hosszú táv, főleg a terep! Olyan hajrát nyomtak, amit bármelyik tv csatorna szívesen leadna, a szám tátva maradt! Gábor végül nemes és kemény csatában a 2.helyet szerezte meg, aminek nagyon örültem! Dorka a korcsoportos és az abszolút győzelmet is magáénak tudhatja! Mindeközben, míg a futóink itt harcoltak, ezzel párhuzamosan Salgótarjánban kettő atlétánk utazott el, egy hegyi etapra! Lizett első, míg Laura 3,.lett, de ez egy másik sztori, cikk! Szívből gratulálok minden futómnak, futónknak, akik legyen szó utcai, pálya, vagy terep versenyről, de megállják a helyüket!

Büszke is vagyok rájuk! 

Újabb siker……Tárnok tó futás!