Hegyen völgyön toppon….így nem maradtunk hoppon!

Kedves olvasóink, megint csak egy szenzációs New York Times-ba illő sikertörténettel tudok előrukkolni, ugyanis a Pegazusok futói nem csak mezőn futnak gyorsan, de emelkedőn is.

 

20160403_132309 (614x1024)A Budapest mezei bajnokság után, úgy éreztük, hogy jólesne egy kis friss levegő a piszkos pesti után, így Verőcén álltak a rajtvonalnál kicsi és nagyobb futóink. Ezen a versenyen talán még a tegnapi napnál is jobban futott Zsámár Anna, aki piszkosul nyomta a hegyi etapot, eléggé szokatlan meleg időben, és annyira nyomta, hogy első is lett. De nagyon keményen ment felfelé a szintén korcsoportját nyerő Kirst Athina futónk is ám, de ő lefelé kevésbé nyomta, hiszen dobott egy hátast fent a hegyen. Nem kell félni, mert felugrott és futott tovább, mint a nyúl, Budapest bajnokhoz méltó módon. Habó Levink hála Istennek szépen meggyógyult és kezd megerősödni, ezért meg is érdemelte a 3. helyet ezen a versenyen, keményen megdolgozott érte bitang erős fenegyerekünk. Lányok közül nagyon szépen és becsülettel futott Lengyel Laura és Molnár Krisztina a két jó barátnő, és becsületükre legyen mondva, megküzdöttek a heggyel és a meleggel rendesen. Mindketten kemény csajok! No de újra felütötte arcát a 6. kerület Buffonja, aliasz Hódosy Márk. Erősen kezdet, fent jött egy kis kakukk, de száguldott le és mostanában nagyon nagyon is számolnak vele a hegyi zergék mezőnyében, mert Márkó egy éve középmezőnyben bukdácsolt, immáron pedig az abszolút 5-be is befér. Korcsoportját 2. hellyel zárta, de célunk,hogy pár hónapon belül ezzel se legyen nagy macera.

12928177_1302385823108404_6483091969826232781_n

Lengyel Lizett kis leány futónk alapos, megfontolt, kimért futással a csodás 6. helyen futott be és ezzel értékes pontokat hozott magának a tabellán. Csikós Zsuzsink pedig nyomja ezerrel a km-et, és égeti el a fölösleget, mint F-18 Hornet vadászgép a kerozint! Lenyel Árpink a csapat kakukktojása, vagyis az egyik kakukktojása is kitett magáért, hisz a hosszabbik távon arcoskodott a heggyel és sikerült is legyőznie! Árpi egy igazi hős, egy Bruce Lee legenda nálunk. De még Árpinál is gyorsabban söpört végig a hegyen, mint a Catrina hurrikán olyan volt a mi pezsgőgyártónk Mr. Molnár Zsolti! 

Kicsi speciális alakulatunk, a Pegazus SME itt Verőcén is kiválóan operált és nagy élményekkel, szép emlékekkel térhettünk haza pihenni! Közben otthon szunnyad egy vad gepárd, hogy kedden port kavarjon Gödöllőn,…………mert ugye az a terv…! Gratulálok minden kedves futómnak, és természetesen az ellenfeleknek is a kiváló eredményekhez!

Eredmények-korcsoportos:

Kirst Athina      5km    1.hely

Zsámár Anna    5km    1.hely

Habó Levente   5km    3.hely

Hódosy Márk    5km    2.hely

Lengyel Lizi       5km    6.hely

Molnár Kriszti   5km   18.hely

Molnár Zsolt     12km  9.hely

Csikós Zsuzsi     5km   16.hely

Lengyel Árpád   12km 18.hely

 

 

Verőce hegyi cross 2016.04.03.