Bertold villantott, Kriszti már a mezőny elején, Bazsi, Levi gyakorolt egyet….

Négy futóval látogattunk le a csodálatosan szép Veszprémi dombokra, ahol a VEDAC atlétika kiváló szervezésű, mezei liga állomásán vettünk részt, elég biztató eredményekkel. Az időjárás egészen jó volt, ámbár a hideg szellő nem esett jól senkinek sem.

Balázs harcol…

A pálya minősége és nyomvonal kijelölése mezeihez méltón lett kijelölve, így adott volt a feladat…….alapozási formában a lehető legjobbat futni és gyakorolni. Kettő futónk, Völgyi Balázs, és Csernák Levi feladata nem volt más, mint edzeni egy jót. Balázsnak ezek a versenyek jól jönnek majd a hegyi trail futásain, míg Levinek ez a mezei liga volt a visszatérése hosszú sérüléséből, ugyanis nyár elején vidéken ráesett a térdére, ami sajnos megsérül. A két fiú szépen teljesítette a távot. Cseh Krisztina egy szem lányunk viszont hónapról hónapra kapaszkodik fel a mezőny elejére, és míg egy éve a hazai mezőny végében futott, immáron a legjobbak is lőtávolba kerültek, így ami a jövőt illeti, abszolút bizakodóak vagyunk egy bajnoki érem tekintetében.

Kriszti egyre jobb…

Kriszti a versenyen nagyon okos stabil futással a kiváló 8. helyet szerezte meg. Végül Kalász Bertivel azt beszéltük napokkal a verseny előtt, hogy kipróbálunk egy új taktikai elemet, még ha nincs is formában így alapozás időszakában. Bertink egészen imponáló kis erőfitoktatást tartott, mindvégig tisztelvén ellenfeleit. Futásából jól látszott, hogy az okosan felépített edzések egészen jól hatnak Bertold keringési képességeire. Utolsó körben kezdett el futni gyakorlatilag, addig pedig gyakorolt folyamatosan. Csapatunk sikerrel, és értékes tapasztalatokkal térhetett haza budapesti bázisára. Szívből gratulálok a csapat futóinak, és a mezei liga összes versenyzőjének!

Veszprémi mezei liga győzelmünk, biztató sikereink