Csapatban is és egyéniben is érmek, győzelmek…

A hosszú kettő éves pandémia által okozott kihagyás után, kis csapatunkkal újra a bécsi mezeikre és park futásokra koncentráltunk kicsit. Nagyon jó érzés volt újra kint lenni az általunk nagyon kedvelt ausztriai versenyek egyikén. Az időjárás kiváló volt, a hangulat is a megszokott, és futóink és én is vártuk a rajt pillanatát.

Anna, Zsu, és Kriszti győztes team…

Ezen a mezein egyéniben és csapatban is hirdettek eredményeket, így egy fiú és egy lány csapatot indítottam a versenyen. A versenyen futóink szép munkát végeztek, mindenki csodálatosan versenyzett. A fiatalabbaknál Cseh Krisztina és Montvai Anna mutatták meg tudásukat, és bizony mindketten csodálatos eredményt értek el. Kriszti az 5km-s távon a korcsoportjában és abszolútban is 1. helyen ért célba, míg Anna leküzdvén hasfájását, a kiváló abszolút 2. helyet, míg a csoportját 1. helyen abszolválta.

Férfiak, férfias munkát végeztek…

A szenioroknál egy szorgalmas és gyors futónk, Enzsöl Zsuzsink egyenletes szép futást mutatván behozta magát a korcsoportos 2. helyre, aminek köszönhetően a lány csapat az 1. helyet szerezte meg. Mindhárom lányunk számomra nagyon szép futást villantott. Következzenek a srácok. Itt négy derék fiú várta a startot, nevezetesen Kalász Berti, Völgyi Bazsi, Csernák Levin, “Simánka,, Gergőnk. Berti ahogy kell, be is húzta 5km-n az abszolút és korcsoportos győzelmét, 1. helyen szakította át a képzeletbeli célszalagot, egy könnyed, laza futással. a nagyobb srácoknál Csernák Levink zsebelhette be a 1. helyet, míg Völgyi Bazsink első bécsi versenyén máris egy szuper 2. helyet kaparintott meg. Nos a nagyoknál Simák Gergő a tőle megszokott stabil futásával a korcsoportjában lett 1. helyezett, míg győzelmével bebiztosította a férfi csapat első helyét is. Ez a nap úgy gondolom, hogy meseszép volt, teli élménnyel, nevetéssel és sikerrel. A verseny után természetesen a vidámparkban ünnepeltük meg a Centrál Atlétika sikereit. Szívből gratulálok minden kedves futómnak.

Csodálatos sikerek a bécsi mezein.