Gyönyörű versenyt láthattunk…

Dorka a mai versenyével, három napon belül megszerezte harmadik győzelmét, és harmadik aranyjelvényes minősítési szintjét, ami azt hiszem páratlan kis hazánkban!

Rajt után azonnal elöl!

A verseny napján itt is meleg, és szél fogadott minket, de Doró kiváló állapotban várta a versenyt, a kedve szuper volt, és éreztem rajta, hogy nagyon várja a versenyt, élvezte minden pillanatát! Nos a cél, és az idő limit meg is volt, vagyis, győzelem, továbbjutás a döntőre, és 4:50 elsőre! Nos Dorka olyan volt, mint egy Svájci óra, hiszen 4:49-s idővel érkezett be az első helyen, és mint mondta nekem, hagyott még benne bőven, de mint előző cikkben is írtam, nem patentra akarunk futni, csak tesztelgetni lightosan, hogy aztán amikor jönnek a full hause téboly versenyek nyáron, no meg a válogatott verseny, akkor kell patentnak és bizony az is lesz a lányunk! Most ez a három verseny pontosan azt hozta, amit vártunk, és a céljainkat elértük vele. Ezen a diákolimpia 1500m-n, a versenyt megelőzően sokat kommunikáltunk, folytattunk eszme cserét, és ugyanúgy, mint a forma 1-ben, vagy a katonai repülésben, a felettesek, és a pilóták szorosan együtt működnek, eszmecseréket folytatnak egymással, így majdnem az mondható el, hogy Dorka véleményét, és érzéseit, meglátásait maximálisan figyelembe veszem, és minden részletet ez alapján dolgozunk ki!

300m után már egyedül…

Ezen a versenyen, amit szintén magabiztosan, nagy fölénnyel nyert meg, nem azért futott jól, mert agyon van hajtva! Nem azért kérem szépen, nem! Doróval tényleg hiszünk, és céltudatosan készülünk, maximális profizmussal! Persze ez nem azt jelenti, hogy verhetetlen, de ez az 1500m is megmutatta, hogy milyen tartalékai vannak, ha futni kell, és most sem nyomta maxi gázon, mert minek! Tovább jutott, és ez volt a fő célunk, és persze a kijelölt cél időt is totál be tudta lőni! 4:50-t jelöltem meg, és 4:49:7-t futott! Doró tud improvizálni is, ha kell, de itt a rajtot követően el is lépett a mezőnytől, pedig a mezőnyben ott voltak régi nagy ellenfelei! Furcsa érzés volt ezt látni, hiszen öröm, és bánat is volt szememben! Öröm, mert látom, hogy tanítványom mennyire rendben van fizikálisan, és fejben is! Bánat, mert sok ellenfelünk szenved, és küszködik, és kopik ki a mezőnyből, és meg sem közelítik önmagukat! Persze a nagyokosok most mondják majd, hogy serdülnek, de ez csak önámítás kérem! Szó nincsen erről! Doró a célban kezet fogott mindenkivel, és mosolygósan, kedvesen sétált el a fűre kocogni! Ez a verseny patent volt, szépen haladunk Dorkával!

Csuta Doró nyerte a Bp.-i diákolimpiát!