Csuta Dorka, Zsámár Anna kettős sikere a ligában…

3000m síkfutás: 

Csuta Dorottya 1.hely, aranyjelvényes szint!

Zsámár Anna 7.hely

Ha röviden szeretnék fogalmazni, akkor azt írhatnám, hogy amiért mentünk, azt meg is cselekedtük! De jól tudom, hogy sokan olvassák oldalunkat, és kíváncsian várják a bővebb infókat!

Dorka mögött szorosan Anna fut!
Anna tempózik elöl

Akkor lássuk meg gyorsan! Az idei év első pálya liga versenye számunkra a serdülő magyar liga, ahol kettő versenyzőmet neveztem be a szövetségnél! Nevezetesen Zsámár Annát, és Dorkát! Kezdeném Annával, majd Doróval! Anna tanítványom egy rendkívül jó adottságokkal rendelkező futó, ám az elmúlt hónapok nem voltak valami rózsásak számunkra! Ám jó ideje, látok valamiféle pozitív elmozdulást, no meg gondoltam, hogy vissza integrálom Annát a verseny szférába, kapja keményen az “ívet,, és meglátom mi lesz, mit hoz ki belőle! Nos és persze meg kell jegyezni, hogy alkalmasnak találtam a versenyzéshez, így be is neveztem! Szépen megbeszéltünk mindent, mint azt Dorkával is szoktam, és Anna, pontosan azt hozta ki magából, amit megbeszéltünk, pedig a verseny alatt, iszonyat nehéz, és párás volt a levegő, Anna mégis hozta a tőle elvárt eredményt, mind időben, mind helyezésben!

Dorka szép technikával, immáron egyedül tempózik

Nincs ezen mit csűrni csavarni, maximálisan elégedetten nyugtáztam Anna futását, hiszen amit lehetett, azt kipréselte magából, és úgy hiszem, ez a nagy eredmény! A győzelmet 3000m-n, Csuta Dorottya versenyzőnk szerezte meg, aki ellentmondást nem tűrően jelezte, hogy győzni jött a versenyre! Dorkával is átnyálaztuk a lehetőségeket, hiszen tudni kell, hogy Dorka most munkából futotta ezt a versenyt, a csúcsformát egy egészen másik időszakra időzítjük, ám mégis láthatta mindenki, hogy milyen magabiztosan versenyzett, mennyire stabil, és amit jó tudni, hogy erőtartalékai is maximálisan rendben vannak! Beszéltük is, hogy ha bárki a mezőnyből elmenne vele, akkor sincs gond, mert hajrája is masszívan ki lett képezve edzéseken! Dorkával megjelöltünk egy időt célnak, ami most elmaradt, hiszen rólam, aki nem futottam, is dőlt a víz, olyan párás volt a levegő!

Nagy az öröm a Pegazus team-ben!

Csuta Dorottya rajt, cél győzelemmel, hatalmas fölénnyel megnyerte a serdülő liga 3000m-s versenyszámát, és a maximális pontot zsebelhette be!  Dorka most gyakorolt, próbálgatta magát, és még így is kiváló és erős időt futott, amivel megfutotta az aranyjelvényes minősítést! Mindezek mellett tartalékolnunk kell az energiát, hiszen másnap fut 800m-n, majd harmadnap 1500m-n, ahol kötelező a győzelem! Anna is, és Dorka is stabilan futottak, nem rogytak meg, amit örömmel néztem! Külön öröm számomra, hogy mindkettő futóm értékes liga pontokat szerzett a versenyen! Hihetetlen, és örömteli nap volt ez számunkra, hiszen kis csapatunk újra megmutatta, hogy kicsi a bors, de erős! És csíp is, ha kell! Szívből gratulálok lányok, és szeretném megköszönni a szurkolást, a Pegazus “b,, középnek, azoknak a gyerekeknek, szülőknek, akik külön Anna, és Dorka miatt jöttek ki a versenyre! Hálás köszönet érte! 

Külön szeretnék gratulálni. Varga Grétinek, és Kovács Gyöngyvirágnak, akikre nagyon felnézünk, és tiszteljük őket! Hajrá Pegazus Atlétika, hajrá SVSE, hajrá SAC!

Győzelem, és bombasztikus kezdés a serdülő magyar ligában!