Diákolimpián a fiúk…

Kettő örömhírrel is kezdhetem beszámolómat a fiúkkal kapcsolatosan, hiszen Gergő, és Gábor sikeresen szerepeltek a budapesti diákolimpián!

Roudot Gergő! Archív kép!

A sikereiket több részre lehet bontani, hiszen Gergő igaz nem jutott tovább az országos döntőre, de bámulatos egyéni csúcs javítással térhetett haza otthonába, ugyanis 1500m-n 16mp-t javított, és kezd látszani az elvégzett kemény munka eredménye, no meg Gergő mentalitásában is érezhető a Pegazus “force, pszichológia,,! 16 mp azért gombócból is sok, nemhogy 1500-n! Gergő jó úton halad, és megbecsült versenyzője lett a Pegazus Atlétikának, szépen dolgozik, és szorgalmas gyerek! Jelenleg az agyi tréning is folyik nála, csakúgy, mint a szintén szenzációsan futó Lengyel Gábornál! Gábor a diákolimpián 800m-n indult, és bődületesen jó futással érte el a 3. helyet, amivel tovább is jutott az országos döntőre! Illik megjegyezni, hogy Gabesz, kisebb betegség után vett részt a 800 m-s futáson, és jelenleg csupán a továbbjutás volt a cél, tudtuk jól, hogy nincs ereje teljében!

Gábor fél egészséggel is potens versenyző!

Egyéb iránt, még így is éppen hogy elmaradt egyéni legjobbjától! Gábor végig taktikusan, okosan versenyzett, így meg is lett a bronz! Gábor, csakúgy, mint Gergő, becses helyet foglalnak el csapatunknál, és kimondottan jó hír, hogy szépen fejlődnek, és sikeresen illeszkedtek be a Pegazus Atlétika minőség politikájába! Gergő dolgozik tovább alázatosan, és Gáborral is készülünk a döntőre, egy egyéni csúcs javításra, és ha lehet, kisebb meglepetésre! Szívből gratulálok Nektek fiúk! 

Roudot Gergő, 1500m 7.hely

Lengyel Gábor, 800m 3. hely

Lengyel Gábor, és Roudot Gergő sikerei a diákolimpián!