Élőben az ORF csatornán…

A múlt hétvégén egyesületünk profi középtáv futója, Makray Benedek, meggyőző, és fölényes győzelemmel zárta a Viena City Marathon, nemzetközi gyermek betétszámát, amely előcsarnoka a nagy nemzetközi felnőtt versenyeknek. Bizony a gyerekek itt szoknak bele, itt tanulják ki a profi világ ügyes bajos dolgait, ezeken a versenyeken érnek igazi versenyzőkké!

Újabb nemzetközi győzelem

Múlt évben Makray Benink a nagyon szép 2. helyet szerezte meg ezen a rangos versenyen, ahol a Szlovén Tomi Bajc nyert, ám idén Benedek, egy erős, és masszív versenyzési taktikával, visszavágott a tavalyi vereségért Tomi Bajc ellenfelének! A 2017.-es nemzetközi Viena City Kid’s Run versenyét Makray Benedek nyerte, aki méltó képpen, harcias szellemben képviselte hazáját, és egyesületét! Szeretném külön megjegyezni, hogy Benedek futását az Osztrák ORF tv csatorna élőben közvetíthette, így bárki szurkolhatott neki a tv elől is! A célba érkezést követően Benedek német nyelven adott interjút az ORF csatornának! Benedek professzionális munkát, sikeres versenyt tudhat maga mögött, aminek tapasztalatait, bizton kamatoztatni fogja soron következő versenyein! Benedek rövid ORF tv-s összefoglalóját a következő linken érhetik el 3 perc 30-tól!:

ORF: http://tvthek.orf.at/profile/Vienna-City-Marathon/13887024/Vienna-City-Marathon-2017-Highlights-Get-Active-Run-42/13927272

Viena City Marathon, nemzetközi gyermek 2000m győztese: Makray Benedek, Magyarország, Pegazus Atlétika!

Makray Benedek nyerte a Viena City….