Az építkezés elkezdődött, a célunk óriási, és merész…

Montvai Anna menetelése, felépítése az őszi mezeikkel és terp-utcai versenyekkel elkezdődött, aminek következő állomása a serdülő liga mezei, ám az kimondottan gyakorlás lesz számára, hiszen a cél, hogy hazánk egyik korosztályos, potens és erős 800-as futója legyen, és az is lesz!

Anna utolsó gondolatai rajt előtt…

Ennek alapjait az őszi és téli gyakorló versenyekkel teremtjük meg, amikkel azt hiszem kiválóan haladunk. Elmúlt versenyeit győzelemre húzta be, csakúgy, mint a hétvégi Futapest terepet 2km-s versenyét(1.hely), és a 24. Keregdomb futást (1.hely), amely versenyek természetesen nem érnek fel egy bajnoksággal, ám hihetetlenül fontos építő pillérei a téli fedett versenyeknek, ahol Annánk jól fog futni, emiatt nyugodtan alszunk, de…….addig rengeteg munka vár rá! A Futapest versenyen a célunk a győzelem volt, ám a rajtlistán ott szerepelt régi nagy ellenfele, az SZKHSE atlétája Gubás Fanni, aki minden versenyen jobbnak bizonyult Annánál, ám szisztematikus edzés munkánknak köszönhetően, Anna magabiztos és főlényes győzelmet aratott nagy ellenfelével szemben, és megnyerte az abszolút verseny kategóriát is!

Győzelem felé…

A rajtot követően azonnal jelezte mindenkinek, hogy nem kocogni jött, a célegyenesbe egyedül érkezett az első helyen. Másik versenyéről nincs sok infóm, hiszen elfoglaltságom okán nem tudtam jelen lenni, de ott is óriási győzelmet aratott és minkét versenyről éremmel, győzelemmel, szép díjakkal, és persze sikerélményekkel térhetett haza a Pegazus Atlétika kiváló versenyzője! A szombati futapest terep versenyről bővebben olvashatnak a kedves olvasók, hiszen ott több atlétánk is sikeresen szerepelt, akikről külön cikket fogok publikálni. Annának a magam és a csapat nevében is szívből gratulok, gratulálunk!

Montvai Anna, két nap, két verseny…kettő arany!