Hihetetlen arany Torinóból….

Régóta áhított sikert ért el a Pegazus Atlétika kiválósága Simák Gergő atlétánk, aki idestova több mint öt éve stabil, hűséges futója a Pegazus Atlétikának, és rendre hozza az eredményeket.

Gergő aranyérmes!

Ám ez a mostani szerintem, ha lehet mondani a csúcs, hiszen egy komoly nemzetközi atlétika gálán érte el eme rangos és nívós eredményét, amire a felkészülés ha nem is volt zökkenőmentes, mégis meghozta az a gyümölcsét. Simák Gergő becsülettel keményen tette oda magát, és már a verseny rajtnál is komoly szádékokkal indult el, masszívan tartotta is magát a mezőnnyel, amikor is a vége felé az utolsó 150 méter körül érezte is, hogy a győzelem is meglehet,… benne van a futásában, így az utolsó egyenesbe érve Gergő elővette azt a bizonyos, elvileg nem létező fokozatot, amit edzésekkel, fizikális fejlesztéssel nem lehet megteremteni, hiszen azt maga a szív, a lélek termti meg abban a pillanatban a másodpersz milliomod része alatt, és Gergőnek ez sikerült. Egy nagyon kemény hajrában az utolsó métereken dőlt el a győzelem sorsa, amit most a Pegazus Atlétik, Magyarország atlétája szerzett meg férfi 800m-s síkfutásban, és az hogy emiatt mennyire vagyunk büszkék Gergőre, nos szavakkal elmondani lehetetlen!

Utolsó méterek, kőkemény hajrá!

Gergőnek a verseny közben erőt adott, hogy a lelátón szurkolt családja, kedves felesége Zsuzsi, két gyermeke Viki és kis Bence, ami iszonyat erőt adott Gergőnek, hisz hallhatta, miként Bence kiabálja neki,…..hajá apa! Mi pedig itthonról vártuk az ereményeket, és Gergő még lihegett a telefonba amikor felhívott, és alig akartam elhinni, amit mondott………”Zsolti bazdmeg győztem,,! Kell ennél nagyobb öröm egy edzőnek!? A Pegazus Atlétika minden sportolója és tagja, valamint én magam is szívből gratulálok Neked Simák ” Simánka,, Gergő, és mérhetetlenül büszkék vagyunk Rád, nagyon büszke vagyok Rád tanítványom, barátom!

Hajrá Pegazus Atlétika, hajrá Magyarország!

Simák győzelem Torinóban, a Masters atlétika játékokon!