Anna, Dorka, Gergő aranyat gyűjtött…

Terep kupánk zebegényi állomásán, mindenki megcsodálhatta a falu, és a vidék szépségét, no meg az irtózatosan nehéz hegyi emelkedőket. Ám itt is, mint mindenütt a Pegazusos futók sikeresen hajtották végre a kitűzött célokat. Lássuk a száraz tényeket!

Rövid táv: Zsámár Anna 1.hely, Lengyel Lizett 2.hely, Simák Gergő 1.hely, Móró Marci 4.hely, Lázár Gyurika 5.hely

 Hosszú táv: Csuta Dorottya 1.hely

Mint minden versenyünkön akadnak kiemelkedő teljesítmények, és ezzel most sem voltunk másként a zebegényi rengetegben sem! A rövidebbik táv egy nagyon erős hazai mezőnnyel állt fel, ahol Simák Gerink egy nagyon erős futással szerezte meg a korcsoportos győzelmet és az abszolút 2.helyet. Hatalmas eredmény ez számára, hiszen ellenfelei harcedzett versenyzők voltak mind.

Zsuzsi az élő példa!

Rövidebbik távon Anna, Lizett profin elvégezték a rájuk bízott feladatot, vagyis minden a tervnek megfelelően alakult! 25-20 pont! Megjegyzem közben, hogy Lizett vezeti az összetett kupát, és Anna, Dorka is a dobogón állnak már, igaz ők kevesebb versennyel. Marcink erőn felül teljesített, hiszen sokat kellett kihagynia, hiszen nemrégiben bővült a családjuk tesókkal, emiatt nehezebben jutott be edzésre! De a 4.hely nagyon is jó, és bizony le a kalappal! Gyurikánk a szokásos tőle elvárt eredményeket hozza és szorgalmasan gyűjti a pontokat, aminek köszönhetően az összetett verseny 3. helyén áll! Csuta Dorónk a hosszabbik távon tette zsebre az aranyat és távozott a versenyről elégedetten, mosolygósan, mígnem a szenior fiúk is kitettek magukért elég rendesen ezen a nehéz pályán. Árpi, Karesz, Zsolti egy újabb sikeres versennyel a hátuk mögött várhatják a következőt! Csikós Zsuzsink pedig élő példa arra, hogy aki akar futni, az tud is! Szívből gratulálok Nektek az elért sikerekhez!

Zebegény hegyi etap, három arany!