Szuper újra együtt…….

A vírus utáni napok, versenyek, mindenki számára újak voltak. A Futapest terep kupával elindult a futó élet,…mi ezzel kezdtünk, ám úgy hozta a sors, hogy a salgótarjáni verseny technikai feltételei folyamatosan változtak, így sok futó és a kata…verseny szervező is alkalmazkodott az új helyzethez.

Tami és Kata...

A Pegazus Atlétika csapata igazán eredményesen startolt el, hiszen megannyi dobogós érem mellé, ugyanannyi szép helyezés társult. Szép időben, kisség párás fülledt levegő társaságával a merészebbek rajthoz is álltak, mégpedig a szó szoros értelmebe véve, ízig vérig terepen futhattak. A precízen, mondhatni centiméter pontosan kimért távon, ami 5100m volt, jónéhány futónk elrajtolt, akik közül az összesített lista alapján a legkisebbeknél 1.helyen végzett O’ Shea Spohe, így egy sok pontot érő arannyal gazdagodott. Aztán van neki egy bátyója, Collin, aki embertelen iramot futott a homokos laza talajon, no meg az egyre melegedő időjárás közepette hozta be magát a kiváló 2. helyre. Collin hétről hétre jobban fejlődik, így már pár másodpercre van régi nagy ellenfele, és néhány verseny múlva Colin le is fogja hagyni. Ormándlaki Aisa is versenyzésre adta a fejét, és nagyon szépen küzdött, folyamatosan nyüstölte magát, aminek okán az értékes 6. helyet szerezte meg.

Férfiak...

Kun Tamara, egyesületünk új igazolása a nagyobb lányoknál megszerezte egy stabil jó tempós futással a számára célul kitűzött 1. helyet. Profin végezte el a rá bízott feladatot, és már most látszik rajta a fejlődés első jele. Csernák Levink és Csillik Allegra szintén a nagyobbak kategóriájában, igen csak jól mutatkoztak be, hiszen színeinkben ez volt az első versenyük, no meg a mezőny sem volt számukra easy. Ám mindketten maxi jó munkát végeztek, és Algi a 4. helyet, Levi az 5. helyet csípte meg. Drótár Katánk is a felnőtt mezőnyben villogott, és bár fáradtan, ám ebből a fáradtságból kipréselte magából a kiváló 2. helyet, Simák Gerink meg nyomott egy kövér gázt és lett 1. helyezett. Végére hagytam Várszegi Adélt, aki az összetettben a szuperszónikus 4. helyre futotta be magát, ám a szenzáció az, hogy mekkorát fejlődött, amióta beállt a pálya edzésekre.

Adél közelít az 5 perchez...

Adél valami félelmetes tempót diktált, és jó volt bizony látni a célban, amikor az órájára nézett. Nem csak Adélt volt jó látni, de Ormándlaki Eszter szép futását-eredményét is, akit a szervezők pótolnak a listáról, mert lemaradt, valamint jó volt látni a csapatot is, mert csapatként küzdöttünk, csapatként működtünk együtt és a verseny után nem széledtünk széjjel, hanem a Duna parton piknikeztünk. Sokan hoztak házi sütést, szörpöt, finom falatokat. Fújt kissé a szél, ám ez a szél magával hozta az új korszakot, egy szép új jövő érzését. Szívből gratulálok minden kedves futómnak és senki se feledje…….Kis Pegazus…..nagy erő!

Győzelmek, pontok, sikeres újrakezdés terepen.