Díjak, érmek, kupák…

Nagy örömmel írhatom le ezen sorok közepette, hogy a 2017. évi összetett terep-hegyi bajnokság díjazottjai között, több Pegazusos futó is szerepel, ami nem is csoda, mert kemény, és elszánt edzésmunkával, bátor versenyzéssel érték el ezeket a csodálatos eredményeket! Embert próbáló terep, és időjárási viszonyok között küzdöttek minden ponttért, a dobogókért, és persze az éves kupáért! Lássuk, kikről is van most szó!

Lengyel Lizett: 2017.év, terep-hegyi Futapest kupa győztese!

Móró Márton: 2017. év, terep-hegyi Futapest kupa bronzérmese!

Simák Gergő: 2017.év, terep-hegyi Futpaest kupa ezüstérmese!

Zsámár Anna: 2017.év, terep-hegyi Futapest kupa ezüstérmese!

Csuta Dorottya: 2017.év, terep-hegyi Futapest kupa bronzérmese!

Lengyel Laura az összetett 4. helyén végzett, míg Lázár Gyurika is, szintén a kiváló 4. helyet szerezte meg! Kiemelném, Csikós Zsuzsinkat, aki az összetett verseny, 5. helyén végzett, ami egy igazi csoda számunkra, de szerintem számára is, ám a szorgalma, kitartása, emberfeletti, csakúgy, mint Id. Lázár Györgyé, Tarnay Károlyé, Lengyel Árpié, Keczéry Attilánké!

Keczéry Orsika

Ők, mindannyian méltó módon képviselték a Pegazus címerét, zászlaját, mert emberségről, kitartásról, akaratról tettek tanúbizonyságot! Lengyel Lizett megvédte címét, Móró Marcink pedig élete legnagyobb futásával védte meg 3. helyét a kupában! A hegyi futó országos bajnokságon, egytől egyig minden Pegazusos futó kitett magáért! Megnyerték a bajnokságot, és bizony futóink közül többen is, 21 versenyen vettek részt idén, csak a kupa versenyben, és most nem számolom a többi versenyt! Csak elismerően tudok nyilatkozni a Pegazus Atlétika futóiról, és megköszönni, hogy léteznek, hogy vannak nekünk, kicsiny, ámde annál összetartóbb közösségnek!

Óriási eredménnyel zártak a 2017. évet, terepfutóink!